Thumbnails suddenly not showing up

Post Reply
crabuback
Posts: 23
Joined: 09 Oct 18 16:30

Thumbnails suddenly not showing up

Post by crabuback »

Just in the past two days the majority of my thumbnails don't show up. I can select all of the thumbs for a particular folder and Rebuild Thumbnails and they show. I can then go to another folder and do the same thing. Coming back to the first folder they are now blank. I performed a complete db and thumbnail compacting with no change. (Double clicking on the blank thumb opens the file okay.)

Build 2024.0.2.6337, but happened with previous build before updating today also.
Mke
Posts: 675
Joined: 15 Jun 14 14:39

Re: Thumbnails suddenly not showing up

Post by Mke »

Not quite the same, but I have a hunch that there could be an issue. On a couple of recent occasions I've moved files between folders and found the thumbnails blank, rebuilt them, switched tabs, then returned and found them blank again. I'm waiting for it to happen again to see if I can identify the circumstances, as most of the time there's no problem and I can't repeat it.
crabuback
Posts: 23
Joined: 09 Oct 18 16:30

Re: Thumbnails suddenly not showing up

Post by crabuback »

After a few days, everything is back to normal. Didn't do any that I can point to that resolved the issue.
xcalvov
Posts: 4
Joined: 09 Jan 21 19:39

Re: Thumbnails suddenly not showing up

Post by xcalvov »

I am still experiencing this issue. Running build 2024.0.2.6355 on a MacBook pro 2024 with 16GB Ram.
It appeared recently, I have not made any significant changes in my images / database

Does anybody else suffer from this?
Any suggestions?

Thanks
wesstl
Posts: 60
Joined: 25 Jan 15 22:06

Re: Thumbnails suddenly not showing up

Post by wesstl »

xcalvov wrote: 25 Apr 24 16:45 I am still experiencing this issue. Running build 2024.0.2.6355 on a MacBook pro 2024 with 16GB Ram.
It appeared recently, I have not made any significant changes in my images / database

Does anybody else suffer from this?
Any suggestions?

Thanks
Happens to me as well. I'll have 4 or 5 tabs open and switch tabs and there won't be any thumbnails. A restart of the app restores the thumbs but it always end up happening again. On a Mac also.
jtk
Posts: 49
Joined: 21 Feb 18 16:57
Location: Germany

Re: Thumbnails suddenly not showing up

Post by jtk »

I've the same problem on my MacBook.
Photo Supreme beginner, former Aperture User
MacBook Pro with macOS BigSur
Post Reply