GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

Post Reply
andrew.heard
Posts: 206
Joined: 15 Jun 10 23:36

GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

Post by andrew.heard »

GEO operations were working in V6, although I haven't used them since late last year. At the time it required the RegEdit key hack: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\User Agent. Now trying any GEO operation with V7 I'm getting JavaScript errors. I've confirmed my Google Cloud account is still valid, the API key is still valid, the required APIs are enabled, my IP address is still valid. As far as I can see nothing has changed since it was last working. I've checked the QuickStart Google API & GEO Tagging manuals.

For example thumb > right+click > Display on Map > (longer delay on 1st attempt) > blank Map window > click Yes 5 times
1.jpg
1.jpg (15.06 KiB) Viewed 753 times
2.jpg
2.jpg (14.61 KiB) Viewed 753 times
3.jpg
3.jpg (19.24 KiB) Viewed 753 times
4.jpg
4.jpg (11.78 KiB) Viewed 753 times
5.jpg
5.jpg (12.7 KiB) Viewed 753 times
Thanks for any help.
Hert
Posts: 7314
Joined: 13 Sep 03 6:24

Re: GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

Post by Hert »

You probably uninstalled V6 after installing V7.

Please reinstall V7 over your existing V7.
This is a user-to-user forum. If you need product support then please send a message
andrew.heard
Posts: 206
Joined: 15 Jun 10 23:36

Re: GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

Post by andrew.heard »

Hert wrote: 09 May 22 8:29 You probably uninstalled V6 after installing V7.
correct - as per your instructions
Hert wrote: 09 May 22 8:29 Please reinstall V7 over your existing V7.
thanks a lot Hert - that fixed the issue - but not an obvious fix after a hour trying to sort it out myself - so the installation procedure and/or instructions needs improvement right?
Post Reply