Filter "From Repository" not showing repository?

Post Reply
quartz
Posts: 21
Joined: 08 Jul 21 8:52

Filter "From Repository" not showing repository?

Post by quartz »

When I select Filter - From Repository I don't see the drop-down list anymore.

See attached screenshot.

Is this just me? Internet problems perhaps, my system refusing to contact the repository server?

[edit]
This is on macOS 13.0.1, PSU build 7.4.2.4630
[/edit]
Attachments
Screenshot 2022-11-11 at 16.09.38.png
Screenshot 2022-11-11 at 16.09.38.png (181.65 KiB) Viewed 195 times
jridley
Posts: 1
Joined: 07 May 06 20:02

Re: Filter "From Repository" not showing repository?

Post by jridley »

I have the same issue on Windows 11 PSU build 7.4.2.4629
quartz
Posts: 21
Joined: 08 Jul 21 8:52

Re: Filter "From Repository" not showing repository?

Post by quartz »

Thanks.
Glad it is not me, not something on my system or on my interweb connection.
I guess we have to wait for Hert now....
G8DHE
Posts: 508
Joined: 21 Aug 17 12:58

Re: Filter "From Repository" not showing repository?

Post by G8DHE »

Interesting, its not available from the Filter drop down for me either BUT it is available from the drop-down on the new Tab option where the list is visible .... hence its not a poor web link but something specific to the Filter drop down selection .....
Geoff Mather (G8DHE)
quartz
Posts: 21
Joined: 08 Jul 21 8:52

Re: Filter "From Repository" not showing repository?

Post by quartz »

G8DHE wrote: 12 Nov 22 18:55 Interesting, its not available from the Filter drop down for me either BUT it is available from the drop-down on the new Tab option where the list is visible .... hence its not a poor web link but something specific to the Filter drop down selection .....
Yes I see, you are right.
I am sure Hert will fix this when he has read this topic :wink:
quartz
Posts: 21
Joined: 08 Jul 21 8:52

Re: Filter "From Repository" not showing repository?

Post by quartz »

Fixed in build 4635.
Thank you Hert!
Post Reply