Oddity on forum ?

Post Reply
User avatar
G8DHE
Posts: 297
Joined: 21 Aug 17 13:58

Oddity on forum ?

Post by G8DHE » 19 Feb 21 11:21

The last 5 posts from yourself Hert can't be marked as read and keep re-appearing, tried logging out and back in etc. and they still keep re-appearing as unread ?
Geoff Mather (G8DHE)

weidmic
moderator
Posts: 858
Joined: 04 Dec 06 22:21

Re: Oddity on forum ?

Post by weidmic » 19 Feb 21 11:32

Geoff,

It works fine here...

Michael
PSUServer 6.x, PostgreSQL 12.x
My homepage http://www.michaelweidner.com

Sigi
Posts: 55
Joined: 07 Mar 19 8:28

Re: Oddity on forum ?

Post by Sigi » 19 Feb 21 11:36

same with me now suddenly but just the last 2 posts - Firefox.

snowman1
Posts: 304
Joined: 01 Jan 07 3:13
Location: UK

Re: Oddity on forum ?

Post by snowman1 » 19 Feb 21 11:43

I did just have an oddity when replying to Hert, my reply ended up before his post. Due I think to timezone differences, and if so ironically exactly the same as my PSU issue report in post viewtopic.php?f=57&t=28543 !
Snowman1
http://www.flickr.com/photos/snowman-1/
--------------------------------------

User avatar
G8DHE
Posts: 297
Joined: 21 Aug 17 13:58

Re: Oddity on forum ?

Post by G8DHE » 19 Feb 21 13:59

I'm using Chrome on Win10 don't think its the Browser as such however. Seems to be that the forum isn't reacting to the posts being read.
Geoff Mather (G8DHE)

User avatar
G8DHE
Posts: 297
Joined: 21 Aug 17 13:58

Re: Oddity on forum ?

Post by G8DHE » 19 Feb 21 13:59

Ah and its just changed and working again... who knows!
Geoff Mather (G8DHE)

weidmic
moderator
Posts: 858
Joined: 04 Dec 06 22:21

Re: Oddity on forum ?

Post by weidmic » 19 Feb 21 15:06

Now, I see that too...
PSUServer 6.x, PostgreSQL 12.x
My homepage http://www.michaelweidner.com

Post Reply