updated today to 5.3.2.2709 and I get now always a login dialog why?

Post Reply
mantras
Posts: 213
Joined: 24 Dec 12 8:36

updated today to 5.3.2.2709 and I get now always a login dialog why?

Post by mantras » 12 Feb 20 17:36

Hi

i run photo supreme with a command line -d , because I want to keep v5 and v4 with 2 different database on the same machine
so i have added to v5 and v4 , -d and a local database (second ssd solid state disk)

Today 1 hour ago I got notify and I have updated from 5.3.1.2674 to 5.3.2.2709 under w10 64bit pro ,still not w7 and macos mojave

now i get always the login dialog , how can i get rid of it?
i haven't this dialog running 5.3.1.2674

i have read this topic viewtopic.php?f=57&t=27926
When The login dialog is always skipped when Server and databasename and username and password are passed on the command line. If you don't pass the username and password then the login dialog will be shown
according it , I should add command line for user and passoword to skip it?
may i know the command lines for the user and password ? and Can i know the password ?
i have never add a password to my catalog
thanks
Attachments
supreme 2.jpg
supreme 2.jpg (30.51 KiB) Viewed 732 times
supreme.jpg
supreme.jpg (49.3 KiB) Viewed 732 times
Photo Supreme Evangelist ,windows 10 & macos Sierra & high sierra ,photosupreme 4, lightroom & photoshop cc

Hert
Posts: 6011
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: updated today to 5.3.2.2709 and I get now always a login dialog why?

Post by Hert » 13 Feb 20 0:12

Startup Parameters are explained in the Maintenance manual (click ? from the left sidebar)

The default username is admin password is master2004
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

mantras
Posts: 213
Joined: 24 Dec 12 8:36

Re: updated today to 5.3.2.2709 and I get now always a login dialog why?

Post by mantras » 13 Feb 20 8:30

Hert wrote:
13 Feb 20 0:12
Startup Parameters are explained in the Maintenance manual (click ? from the left sidebar)

The default username is admin password is master2004
Hi Hert
i have tried without luck parsing these command line

"C:\Program Files\IDimager Products5\Photo Supreme x64\IDimagerSU.exe" -D "E:\V5\Catalog\idimager.cat.db" -U admin -P master2004
I tried
"C:\Program Files\IDimager Products5\Photo Supreme x64\IDimagerSU.exe" -D "E:\V5\Catalog\idimager.cat.db" -U "admin" -P "master2004"
and with capitalized words Admin Master2004
nothing, I get always the login dialog
Photo Supreme Evangelist ,windows 10 & macos Sierra & high sierra ,photosupreme 4, lightroom & photoshop cc

Post Reply