Red folders

Post Reply
rdv4rjm
Posts: 88
Joined: 08 May 18 22:29

Red folders

Post by rdv4rjm » 21 Jun 19 20:40

Using PSU server version for Windows, on server as well as on workstation.
Folders on workstation show RED.
When using Macs, folders were gray on Mac server and Mac workstation and assets would synch on the fly.

Can this be done on server and workstation both using windows?

Thanks.

User avatar
G8DHE
Posts: 106
Joined: 21 Aug 17 13:58

Re: Red folders

Post by G8DHE » 21 Jun 19 21:25

Sounds like you have checked "Travel Mode" or the folders are off-line ?
Geoff Mather (G8DHE)

rdv4rjm
Posts: 88
Joined: 08 May 18 22:29

Re: Red folders

Post by rdv4rjm » 22 Jun 19 1:20

1) I presume, from your answer that, yes, folders should be gray.

2) I have both, server and workstation side by side on isolated subnet.
PSU newly installed on workstation displayed all categories, and all folders, but these in red.
If I modify one asset, instantly, it shows to be out of synch on server.

Is "travel mode" a description of state of things, or an option one can click or unclick?


3) If ip address used as target to link to photo bank, how is it out-of-synch?
There is something I still need to understand.

Thanks.

rdv4rjm
Posts: 88
Joined: 08 May 18 22:29

Re: Red folders

Post by rdv4rjm » 22 Jun 19 1:53

It clicked!!

Had to map folder to common shared folder.


If I did so on Windows workstation, while server was a Mac, Server folders would become red.
But now, since workstation and server are Windows, both folders are gray, because both have same file structure.

Thanks for the help.

Post Reply