After Adding Label, Program Unresponsive

Post Reply
LifeIsLong
Posts: 104
Joined: 09 Oct 08 2:22

After Adding Label, Program Unresponsive

Post by LifeIsLong » 05 Dec 18 19:56

I upgraded to 1790 and now, after I select a bunch of images and assign a label via the label panel, the program does not resopond:

+ If I change the selection, the label panel does not change, or changes to "no selection"
+ I cannot add another label to any other images
+ I cannot redate an image (I can open the dialog and change values but they are not saved to the image when I click ok... reopening the redate dialog shows the original value, not the value I just changed)

Any ideas? I've tried rebooting... the only way to add a new label is to close and reopen the program.

Note that redating and other functions work fine, until I apply a label, then everything stops.
Last edited by LifeIsLong on 05 Dec 18 20:26, edited 1 time in total.

notme2000
Posts: 1
Joined: 05 Dec 18 19:37

Re: After Adding Label, Program Unresponsive

Post by notme2000 » 05 Dec 18 20:01

I am seeing this as well, exactly as described.

Hert
Posts: 21503
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: After Adding Label, Program Unresponsive

Post by Hert » 05 Dec 18 21:49

Build 1793 was just uploaded. Can you confirm that this is working again? Thank you
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

LifeIsLong
Posts: 104
Joined: 09 Oct 08 2:22

Re: After Adding Label, Program Unresponsive

Post by LifeIsLong » 05 Dec 18 22:58

Seems to work, thanks Hert.

Post Reply