Set Number of Columns in Label Panel

Post Reply
LifeIsLong
Posts: 65
Joined: 09 Oct 08 2:22

Set Number of Columns in Label Panel

Post by LifeIsLong » 11 Nov 18 20:37

Awhile back I had IdImager (and Photo Supreme, I believe) set to display 3 columns in the label panel by setting a registry setting within the application (from the scripter). I have been searching for the specific text, but cant find it! Can anyone refresh my memory on how to do this?

jstartin
Posts: 400
Joined: 23 Aug 06 13:47
Location: UK

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by jstartin » 12 Nov 18 12:07

If you drag the edge of the label assignment panel further out to the left it will eventually switch to three columns automatically.
Jim (Photo Supreme: AMD Quad-Core A8-5500 Accelerated Processor 3.2 GHz; internal AMD Radeon™ HD7560D; 4GB DDR3 SDRAM; Win10x64)

andrew.heard
Posts: 164
Joined: 16 Jun 10 0:36

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by andrew.heard » 13 Nov 18 10:06

Dragging the edge of the LAP just results in a wider LAP but still 2 columns for me.

weidmic
moderator
Posts: 834
Joined: 04 Dec 06 22:21

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by weidmic » 13 Nov 18 10:51

PSUServer 4.x, PostgreSQL 10.x
My homepage http://www.michaelweidner.com
PSU Tips and Tricks http://www.michaelweidner.com/WP/psu/

Hert
Posts: 5857
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by Hert » 13 Nov 18 11:52

Keep in mind that once you set the registry key to a fixed number of columns (as described on Weidmic's page), that the automatic column calculation becomes disabled
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

LifeIsLong
Posts: 65
Joined: 09 Oct 08 2:22

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by LifeIsLong » 13 Nov 18 11:57

weidmc, I tried the writetoregistry script, but I keep getting an error on line 1, position 17.

Hert
Posts: 5857
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by Hert » 13 Nov 18 12:36

The formatting on the linked page is incorrect; this is the script:

Code: Select all

WriteToRegistry('LAP', 'Columns', 3);
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

weidmic
moderator
Posts: 834
Joined: 04 Dec 06 22:21

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by weidmic » 13 Nov 18 13:24

Somehow transferring (copy paste) the page to the new provider must have messed aroundwith the formatting.
Once I have the time I will correct it.

Thanks!
PSUServer 4.x, PostgreSQL 10.x
My homepage http://www.michaelweidner.com
PSU Tips and Tricks http://www.michaelweidner.com/WP/psu/

andrew.heard
Posts: 164
Joined: 16 Jun 10 0:36

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by andrew.heard » 14 Nov 18 5:16

The script worked for me - thanks. To revert to 2 columns delete registry key \HKEY_CURRENT_USER\Software\IDimager Systems, Inc.\IDI\LAP

LifeIsLong
Posts: 65
Joined: 09 Oct 08 2:22

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by LifeIsLong » 14 Nov 18 12:04

Thanks guys! Got it working.

weidmic
moderator
Posts: 834
Joined: 04 Dec 06 22:21

Re: Set Number of Columns in Label Panel

Post by weidmic » 17 Nov 18 18:32

I have updated my homepage :)
Also added the remark from andrew.heard and Hert
PSUServer 4.x, PostgreSQL 10.x
My homepage http://www.michaelweidner.com
PSU Tips and Tricks http://www.michaelweidner.com/WP/psu/

Post Reply