Multiple Monitors

Post Reply
weisswelsh
Posts: 27
Joined: 31 Jan 12 8:01

Multiple Monitors

Post by weisswelsh » 07 Oct 15 20:26

Hello,

I have three monitors with my main monitor in the center. I have photo supreme set to open pictures in a second monitor. It has always done this by opening up in the monitor on the left. Now it suddenly is opening up pictures on the monitor on the right. Is there some way to set Photo Supreme to open in the left monitor again.

Thanks

Bob

Hert
Posts: 6142
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: Multiple Monitors

Post by Hert » 08 Oct 15 6:53

Maybe the sequence of the monitors changed in Windows? PSU uses the "second monitor" to the one reported as the second monitor by Windows
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

tumirnix
Posts: 24
Joined: 27 Jan 08 11:01
Location: Germany

Re: Multiple Monitors

Post by tumirnix » 11 Oct 15 12:57

Hi Hert!
IDimager wrote:Maybe the sequence of the monitors changed in Windows? PSU uses the "second monitor" to the one reported as the second monitor by Windows
I have also the impression, that PSU starts always on the first monitor (the one with the Windows tasklist). But when I move it to the other screen (Shift+Windows+Left or Right), then the pictures/light table are always opened on monitor 1.
Please take a look on the Feature Requests
http://mantis.idimager.com/view.php?id=2805
and
http://mantis.idimager.com/view.php?id=2806
which describe similare problems (and have not been answered since February).
Best regards
Martin
Last edited by DirkS on 12 Oct 15 17:56, edited 1 time in total.
Reason: fixed url

tumirnix
Posts: 24
Joined: 27 Jan 08 11:01
Location: Germany

Re: Multiple Monitors

Post by tumirnix » 21 Jun 16 21:54

Hello again,
somehow I'm not sure, if the requests in Mantis are really considered.
tumirnix wrote: Please take a look on the Feature Requests
http://mantis.idimager.com/view.php?id=2805
and
http://mantis.idimager.com/view.php?id=2806
which describe similare problems (and have not been answered since February).
"February" means February 2015!
I.e. no answer or comment for more than 15 Month. My other 6 requests are in a similar state.
Regards
Martin

Hert
Posts: 6142
Joined: 13 Sep 03 7:24

Re: Multiple Monitors

Post by Hert » 21 Jun 16 22:18

They are requests and requests may or may not be picked up. You haven't had support on the ticket from other users. By logging a ticket you have made sure that it remains in view. My guess is that a typical multi monitor setup will have the better monitor as monitor 1.
This is a User-to-User forum which means that users post questions here for other users.
Feature requests, change suggestions, or bugs can be logged in the ticketing system

tumirnix
Posts: 24
Joined: 27 Jan 08 11:01
Location: Germany

Re: Multiple Monitors

Post by tumirnix » 09 Jul 16 21:34

Hi Hert,
thanks for the reply.
Hert wrote:My guess is that a typical multi monitor setup will have the better monitor as monitor 1.
My motivation to have the better monitor as monitor 2 is that I do not want to waste the space with
e.g. the taskbar (ok, I could let it disappear).
Best regards
Martin

Post Reply