Search found 36 matches

by Ralf
23 Jan 19 13:50
Forum: Photo Supreme
Topic: Rename rules when importing - templates not saving
Replies: 1
Views: 2018

Re: Rename rules when importing - templates not saving

it seems like the mistake is still exiting or being there again

viewtopic.php?f=57&t=27483

T eventname does not work
% Eventname works, but only once until the next call, then it is again T Eventname and also uses the term Eventname instead of the variable's content
by Ralf
22 Jan 19 18:05
Forum: Photo Supreme
Topic: solved: ImportDialog EventName is not working properly
Replies: 6
Views: 485

Re: ImportDialog EventName is not working properly

I have to annoy again, maybe someone has a Woraround for me or someone can say that this is a mistake. If so, you can report that somewhere or this is enough in the forum. Because without it is really tedious to import so many photos into the catalog and adjust each process manually. The waiting tim...
by Ralf
21 Jan 19 15:07
Forum: Photo Supreme
Topic: solved: Mark folder - colors are missing
Replies: 3
Views: 261

Re: Mark folder - colors are missing

oh sorry I thought they were there. I have become completely blind, I work for days my pictures. I think I need a break.
and thanks for the info, yes depicting the colors would be good, I have to look up from time to time what color is what and then I go in the settings to look;)
by Ralf
21 Jan 19 15:03
Forum: Photo Supreme
Topic: solved: ImportDialog EventName is not working properly
Replies: 6
Views: 485

solved: ImportDialog EventName is not working properly

With the version .1911 it works now, exactly as it should be - thanks Hello, Unfortunately I found another mistake. In the Import dialog, I put in the custom fields EventName and save the profile. After doing everything is fine. 01-Import Dialog.jpg 03-EventName no Textfield.jpg With the second imp...
by Ralf
21 Jan 19 14:36
Forum: Photo Supreme
Topic: Batch and import together do not work
Replies: 0
Views: 1208

Batch and import together do not work

Hello, I have problems with the import, because it seems to be a mistake or am I doing something wrong. Please excuse my english I have a batch that also works after the call, only when importing this does not work. The batch should just be the box - xmp: photoshop: put headline with the directory n...
by Ralf
19 Jan 19 18:02
Forum: Photo Supreme
Topic: solved: Mark folder - colors are missing
Replies: 3
Views: 261

solved: Mark folder - colors are missing

Hello,
I have a question, in the screenshot within the red frame the colors of the folders are usually visible.
With me they are suddenly gone. Is there a trick to restore that?

greeting
Ralf