Search found 47 matches

by n8vz
05 Jun 16 6:05
Forum: Photo Supreme
Topic: Can't Connect to Zenfolio
Replies: 6
Views: 7737

Re: Can't Connect to Zenfolio

Still having this same problem. Does anyone have a solution? -- Carl
by n8vz
06 Feb 16 22:58
Forum: Photo Supreme
Topic: Can't Connect to Zenfolio
Replies: 6
Views: 7737

Can't Connect to Zenfolio

After a clean install of PSU, I tried to setup my Zenfolio Share account within PSU. However, I consistently get the following error: "The Zenfolio Server responded with the error code 0; Unknown status (0)." I checked and I can login to the Zenfolio account through my web browser with no problem. I...
by n8vz
11 Dec 15 0:55
Forum: Photo Supreme
Topic: Metadata all screwed up . . . need HELP!
Replies: 5
Views: 2232

Re: Metadata all screwed up . . . need HELP!

You don't need to use a separate step to erase the keywords from the affected files. First, in the Preference Synchronize Settings, disable Automatically write out catalog changes to the image file. Click the "Write Settings" tab. In the "Keywords Processing" dropdown menu, select Replace keywords ...
by n8vz
10 Dec 15 22:04
Forum: Photo Supreme
Topic: Metadata all screwed up . . . need HELP!
Replies: 5
Views: 2232

Metadata all screwed up . . . need HELP!

I've been having a problem with my thumbnails not being rebuilt correctly (or the reporting of same not being correct, see other thread on this). Somehow, in trying to remedy this situation or perhaps due to some corruption due to another reason, many of my files have had inappropriate metadata writ...
by n8vz
09 Dec 15 16:57
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

I have several types of image files present, including jpegs, tiffs and pngs. No way to tell which type the corrupted files might be.
by n8vz
08 Dec 15 17:51
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

I still have not solved this problem. I can't find the remaining apparently corrupt files that are presumably at fault. This is very frustrating. PSU really needs a utility to identify the files that it is having trouble with and that may be corrupt.
by n8vz
20 Nov 15 18:03
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

IDimager wrote:Slower? Compact the database regularly, a weekly frequency is a good average maintenance cycle.
I do this regularly.
by n8vz
19 Nov 15 20:40
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

I don't know of any such routine, either. It would be a nice addition in a future update. It seemed to me that there used to be more "fix it" routines in the old IDI than in PSU. That brings me back to the problem. I tried Mike's latest suggestion, and I still have not resolved the issue. I've also ...
by n8vz
19 Nov 15 0:05
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

Well, I restored an old catalog and it partly solved the problem, but I'm not totally home yet. Now when I do a Build Missing Thumbnails and Previews, I don't get 4,500 that it constantly rebuilds but only six. However, it still rebuilds, apparently, the same six each time. I suspect that as Mike sa...
by n8vz
01 Nov 15 16:07
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

Well, for other reasons, I had to do a fresh install of my OS. After that I had to reinstall PSU. After the initial rebuild of the thumbnail database, I'm still experiencing the same problem. About 4,500 of the thumbnails are rebuilt each time. Since the common denominator is that I'm still using th...
by n8vz
26 Oct 15 15:41
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

Yes, there is a huge amount of free disk space on the relevant drive. I have not yet tried to re-install the program. I have done all recent updates, which I believe effectively re-installs the program. The last update I did was just in the last few weeks. I've been kind of waiting for a reply from ...
by n8vz
23 Oct 15 22:24
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Re: Problem with "build missing thumbnails and previews"

Thanks for your suggestion, Mike. I tried it but it made no difference. Problem remains. Anybody else got an idea?
by n8vz
22 Oct 15 20:06
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem with "build missing thumbnails and previews"
Replies: 54
Views: 8857

Problem with "build missing thumbnails and previews"

I've had the following problem now for several months. Every time that I do a Build Missing Thumbnails and Previews it finds about 4500 of the suckers and then proceeds to build new ones. The only problem is that if I do the same routine again -- moments to hours later -- it finds the same number of...
by n8vz
06 Feb 15 16:15
Forum: Photo Supreme
Topic: Why do I have duplicate top folders?
Replies: 4
Views: 1475

Re: Why do I have duplicate top folders?

Thanks, that seems to have solved the speed issue. I did, however, have to run compacting twice. The first time, for some reason, I got an error message "Access Violation (0)"; the second time it completed successfully. -- Carl