Search found 195 matches

by andrew.heard
09 Sep 22 22:20
Forum: Photo Supreme Online BETA
Topic: Public Beta for Photo Supreme Online
Replies: 31
Views: 12495

Re: Public Beta for Photo Supreme Online

downloading https://manualsu.idimager.com/version7/ ... Module.pdf from the link in the 1st post of this topic creates a zero byte file?
by andrew.heard
21 Jul 22 1:40
Forum: Photo Supreme
Topic: Photo Supreme 7.3
Replies: 36
Views: 4813

Re: Photo Supreme 7.3

FWIW ~27,000 images took ~30 minutes on a fairly basic (these days) Windows PC compared to what many users on this forum are using.
by andrew.heard
26 May 22 22:16
Forum: Photo Supreme
Topic: Third Party User Manual?
Replies: 4
Views: 1129

Re: Third Party User Manual?

Sure - the easier part - but not contents/ index/ glossary. Anyway, was just a thought bubble.
by andrew.heard
26 May 22 1:49
Forum: Photo Supreme
Topic: Third Party User Manual?
Replies: 4
Views: 1129

Re: Third Party User Manual?

I don't have any suggestions sorry but combining all the existing quick manual PDFs into a single PDF with searchable/linkable contents/index would be quite useful.
by andrew.heard
23 May 22 23:22
Forum: Photo Supreme
Topic: Labels > AI > Detect Labels API error
Replies: 4
Views: 1231

Re: Labels > AI > Detect Labels API error

Thanks for all your help Hert. I may just delete the existing account & start from scratch, when I get a chance. It still seems odd that part of the API is working - GEO whereas another part of the API is not - Detect Labels. But no need for reply/ comment.
by andrew.heard
22 May 22 4:40
Forum: Photo Supreme
Topic: Labels > AI > Detect Labels API error
Replies: 4
Views: 1231

Re: Labels > AI > Detect Labels API error

Thanks Hert - would you expect the PSu GEO mapping functionality to be still be working if the IP restriction settings were wrong though? I doubt this is an issue. Address from https://whatsmyip.idimager.com hasn't changed since I 1st set everything up last year. Does the Google Cloud (free) account...
by andrew.heard
21 May 22 5:24
Forum: Photo Supreme
Topic: Labels > AI > Detect Labels API error
Replies: 4
Views: 1231

Labels > AI > Detect Labels API error

I have the GEO API working ref. https://forum.idimager.com/viewtopic.php?t=29969 and the Cloud Vision API is added/ enabled however I get the following message box when I click Detect Labels from the LAP: x.png I'm using the latest EXE 7.1.0.4306. I've gone through the latest versions of the manuals...
by andrew.heard
09 May 22 23:26
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO operations not working after upgrade from V6 to V7
Replies: 2
Views: 843

Re: GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

You probably uninstalled V6 after installing V7. correct - as per your instructions Please reinstall V7 over your existing V7. thanks a lot Hert - that fixed the issue - but not an obvious fix after a hour trying to sort it out myself - so the installation procedure and/or instructions needs improv...
by andrew.heard
09 May 22 7:33
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO operations not working after upgrade from V6 to V7
Replies: 2
Views: 843

GEO operations not working after upgrade from V6 to V7

GEO operations were working in V6, although I haven't used them since late last year. At the time it required the RegEdit key hack: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\User Agent. Now trying any GEO operation with V7 I'm getting JavaScript errors. ...
by andrew.heard
23 Apr 22 0:10
Forum: Photo Supreme
Topic: Photo Supreme V7 is available
Replies: 33
Views: 7304

Re: Photo Supreme V7 is available

The V6 to V7 upgrade worked seamlessly; thanks Hert.
by andrew.heard
05 Jan 22 21:49
Forum: Photo Supreme
Topic: How to Copy Images in a Portfolio to a Folder?
Replies: 5
Views: 1438

Re: How to Copy Images in a Portfolio to a Folder?

I have a number of scripts for copying, depending on the purpose. Note the icons can be right-clicked. See 2 attached screen caps...
by andrew.heard
11 Dec 21 5:44
Forum: Photo Supreme
Topic: Persistent 'browser that is not supported' message
Replies: 9
Views: 2530

Re: Persistent 'browser that is not supported' message

Thanks aaronj for the fix. I had exactly the same issue with latest Photo Supreme-64 6.7.0.4082.exe on Windows 10. I see this topic is 3 months old, but no update to PSu yet.
by andrew.heard
28 Sep 21 2:50
Forum: Photo Supreme
Topic: Can't get thumbnails to work for PDFs
Replies: 6
Views: 2211

Re: Have correct options turned on but no luck

BrianS wrote: 26 Aug 21 5:20 Agree - it should but not for me - I will have a look at Sumatra PDF Viewer - does it need to be set as default viewer?
I only have Sumatra PDF Viewer, so yes for me it's the default. But I read you've solved your problem anyway. Well done.
by andrew.heard
22 Sep 21 22:02
Forum: Photo Supreme
Topic: Locating images using a geo-fence ?
Replies: 13
Views: 3986

Re: Locating images using a geo-fence ?

Excellent. Thanks a lot Hert. That was my problem. This new feature is brilliant! For some reason "Integrate Online Repository" was unchecked. I've never noticed this setting & certainly not intentionally unchecked it. You will observe the "down arrow" button to the right of ...