Search found 58 matches

by Alfons
06 Jul 18 8:36
Forum: Photo Supreme
Topic: Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel
Replies: 4
Views: 1049

Re: Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel

Indeed, conversion of metadata to XMP corrects the dimensions for the D500!
by Alfons
04 Jul 18 16:35
Forum: Photo Supreme
Topic: Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel
Replies: 4
Views: 1049

Re: Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel

Hert, I can reproduce what you show. However when shooting raw+jpg, the raw dimensions are 1920 x 1280 (as you show) and the jpg dimensions are 4896 x 3264 (=16 MP) which is correct. BTW Adobe Bridge shows the correct dimensions for both, raw and jpg. Any comments?

Thanks and best regards
Alfons
by Alfons
04 Jul 18 9:38
Forum: Photo Supreme
Topic: Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel
Replies: 4
Views: 1049

Image size (pixel x pixel) of raw files are displayed incorrectly in Info Panel

I noticed that the image size of raw files of certain camera models (Fujifilm X-Pro1/X-Pro2, Nikon D500) are displayed incorrectly in the Info Panel(always too small e.g. 1920 x 1280 instead of 4896 x 3624 for X-Pro1). Other cameras like Nikon D300, Nikon D4 are not affected. Any idea how to correct...
by Alfons
19 Feb 15 21:28
Forum: Photo Supreme
Topic: Problem after applying "GEO Tag from GPX file" batch
Replies: 4
Views: 2730

Problem after applying "GEO Tag from GPX file" batch

I applied the "GEO Tag from GPX file batch" to some images yesterday. After launching PS today, I now see the below error message when selecting any GEO tagged image in my catalog. When selecting "Display on map" I always see the Statue of Liberty, although the correct coordinates are stored with th...
by Alfons
13 Mar 14 18:56
Forum: Photo Supreme
Topic: Display Problem
Replies: 5
Views: 1641

Re: Display Problem

Yes, I am running build 1025.

Alfons
by Alfons
12 Mar 14 22:05
Forum: Photo Supreme
Topic: Display Problem
Replies: 5
Views: 1641

Display Problem

When opening the Filter list I obtain the attached list. The same thing happens when opening the Type list. My impression is that this problem showed up with today's update. Any idea what happened?

Best regards
Alfons
sample.jpg
sample.jpg (96.69 KiB) Viewed 1594 times
by Alfons
14 Jan 14 20:27
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO Tagging Problem PS V2
Replies: 10
Views: 2503

Re: GEO Tagging Problem PS V2

Sorry, this did not help. I still have to "Save Meta Data to File" to complete GEO tagging.

Alfons
by Alfons
13 Jan 14 22:40
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO Tagging Problem PS V2
Replies: 10
Views: 2503

Re: GEO Tagging Problem PS V2

Yes, I compacted the database. It did not help.

Alfons
by Alfons
13 Jan 14 19:56
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO Tagging Problem PS V2
Replies: 10
Views: 2503

Re: GEO Tagging Problem PS V2

The coordinates are there after pushing the Apply button. However the images are not GEO tagged until I "Save Meta Data to File" . A right click, "Show More.../Display on Map" shows the wrong map. Also the GEO tag icons in the info panel are greyed out and the images are not found by "By Catalog Sta...
by Alfons
12 Jan 14 16:54
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO Tagging Problem PS V2
Replies: 10
Views: 2503

Re: GEO Tagging Problem PS V2

No, they were all in sync.

Alfons
by Alfons
12 Jan 14 14:43
Forum: Photo Supreme
Topic: GEO Tagging Problem PS V2
Replies: 10
Views: 2503

GEO Tagging Problem PS V2

I noticed that pushing the Apply button in the GEO Tag panel does not GEO tag selected images, although activities are indicated in the Activity panel. Also the images are not in "By Catalog State - GEO Tagged". I always have to apply "Save Meta Data to File" as additional step to complete GEO taggi...
by Alfons
06 Oct 13 16:23
Forum: Photo Supreme
Topic: Image Details “Apply” does not work for multiple images
Replies: 7
Views: 1713

Re: Image Details “Apply” does not work for multiple images

It appears that the problem is gone with build 170!

Thanks and regards,
Alfons
by Alfons
06 Oct 13 11:05
Forum: Photo Supreme
Topic: Image Details “Apply” does not work for multiple images
Replies: 7
Views: 1713

Re: Image Details “Apply” does not work for multiple images

How do I download build 170? If a new version exists it is usually downloaded when PSU is launched. But this is not the case with build 170. My impression is that this problem showed up after installing build 169 last week.

Thanks and best regards,
Alfons
by Alfons
06 Oct 13 9:14
Forum: Photo Supreme
Topic: Image Details “Apply” does not work for multiple images
Replies: 7
Views: 1713

Image Details “Apply” does not work for multiple images

In the Image Details, “Apply” does not work for multiple images selected. Interestingly this is the case for some images only for the Headline field. For multiple selected images having versions it does not work for the Title, Headline, and Description fields. Any idea how to correct that? Thanks an...