Search found 5 matches

by sirobi
12 Jul 13 23:43
Forum: Photo Supreme
Topic: Importing people tags from WLPG
Replies: 8
Views: 2738

Re: Importing people tags from WLPG

Thanks Geoff - that's quite a blog and lots of discussion. Love the use of Energieweg as the sample photo. Have bookmarked to explore your other topics which look interesting. Theres something about Picasa I cant quite get along with, so will continue to use WLPG and my work round will be to duplica...
by sirobi
11 Jul 13 19:58
Forum: Photo Supreme
Topic: Importing people tags from WLPG
Replies: 8
Views: 2738

Re: Importing people tags from WLPG

thanks Geoff that's very helpful. Sounds like distinct possibility that no package is going to be able to handle WLPG tags (at least for now). Simon
by sirobi
11 Jul 13 16:24
Forum: Photo Supreme
Topic: Importing people tags from WLPG
Replies: 8
Views: 2738

Re: Importing people tags from WLPG

Thanks Tom. I had seen this before and did copy the file across though it didnt seem to make any difference. Interestingly a further link in that thread to http://forum.idimager.com/viewtopic.php?f=14&t=16328 implies this was also an issue in ID Imager, that perhaps never got addressed. As one of th...
by sirobi
10 Jul 13 17:16
Forum: Photo Supreme
Topic: Importing people tags from WLPG
Replies: 8
Views: 2738

Re: Importing people tags from WLPG

Not sure that answered my question. If I add a tag in PSU it writes back a descriptive tag in WLPG just fine. It is the "people tagging" feature of WLPG that doesnt seem to import into PSU. Was searching the internet and found this helpful post http://photo.stackexchange.com/a/9910 so possibly the c...
by sirobi
07 Jul 13 11:04
Forum: Photo Supreme
Topic: Importing people tags from WLPG
Replies: 8
Views: 2738

Importing people tags from WLPG

Sorry for such a basic question ..
Trying out photo supreme.
Importing description tags from WLPG or Picasa has worked successfully. However, I have tons of people tags in WLPG which don't seem to show in PS.
Have others found this, or am I doing something wrong? thanks